VIRTUÁLIS UTAZÁS BELSŐ TÁJAKON

Tartson velünk legújabb virtuális tárlatsétánkon! Már a Belső Tájak című kiállításunkat is megtudja tekinteni otthonról, egy 360 fokos, izgalmas panoráma-bemutató segítségével.

Segítségül hívtuk a digitális technika adta lehetőségeket és "A Hold" című tárlatunk után a „Belső Tájak" című kiállításunkat is elkészítettük egy 360 fokos, online panoráma-tárlatséta formájában. Ön akár a saját foteléből kényelmesen is megtekintheti tárlatunk minden alkotását, miközben bejárhatja a kiállítóterek egészét. A virtuális túra során megállhat egy-egy kép előtt, a „+” és „-" gombok segítségével ráközelíthet a művekre.

Ott járhat Ön is azokon a különleges tájakon, ahol a RANDOM fotós csoport tehetséges művészei is jártak, és megörökítették ezeket az eszményi, lírai szituációkat. Kattintson a megtekinteni kívánt képre, amely egy különálló új oldalon teljes méretben jelenik majd meg.

Hír
Kellemes sétát kívánunk a Belső Tájakon!

A különleges tárlat fókuszában a RANDOM fotóművészeti csoport három alkotójának – Kolozsi Bea, Mucsy Szilvia és Pataki Ágnes – érzékeny ráhangolódással rögzített képei láthatók.

A három különböző karakter alkotásában közös pont a gyengéd viszonyulás a világ esendő jelenségei, törékeny együttállásai iránt. A líraiság, az engedékenység, a történni hagyás olyan finomra hangolt képi világokat eredményeznek, amelyek pont a világhoz való poétikus viszonyulás miatt lesznek szokatlanok és különösen elbűvölőek. A képeket nézegetve rácsodálkozhatunk arra, hogy a mindenkori tökéletes utáni hajszából bátor és szabad döntés kilépni és a világ szépségét a mulandó illúziók iránti fogékonysággal észlelni.

2020. április 20.