Elkent jövő-képek

A művészetterápia útjai a börtönben

A Vírus Art programsorozat keretében Gasteiger Nóra kriminológus, művészetterapeuta a börtönben tartott művészetterápiás foglalkozásairól, azok egyediségéről, valamint az elítéltek művészethez fűződő viszonyáról tart előadást.

 

A BELÉPÉS INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT

Előadás

A Vírus Klub és az Ybl Budai Kreatív Ház közös együttműködésében létrejövő, Vírus Art névre keresztelt sorozatunk fókuszában a művészet áll, minden alkalommal más és más megvilágításban. A témát a határterületek, a társtudományok felől közelítjük új szemléletmóddal, így fedve fel a művészet izgalmas, titokzatos vagy egyszerűen csak ritkán látott színeit.

A negyedik, egyben idei utolsó alkalommal Gasteiger Nóra kriminológus, művészetterapeuta a vendégünk, aki a börtönben tartott művészetterápiás foglalkozásairól, azok egyediségéről, valamint az elítéltek művészethez fűződő viszonyáról mesél nekünk. Kiderül, hogy mit mutat meg egy elzárt világban a művészeti produktum, hogyan segít a formálódásban – és persze a magány és a bezártság elviselésében.
 

Várunk benneteket sok szeretettel!
A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni az alábbi e-mail címen lehet: virus.klub@virusklub.hu A helyfoglalás érkezési sorrendben történik, a helyek száma korlátozott.
Kapunyitás: 17:30