Vírus Art: Az adaptív tudattalan és a képzőművészet

Az adaptív tudattalan és a képzőművészet - avagy a képek megtévesztő ereje

Forgács Attila (szociálpszichológus, klinikai szakpszichológus) előadása

Előadás

A Vírus Klub és az Ybl Budai Kreatív Ház közös együttműködésében létrejövő, Vírus Art névre keresztelt sorozatunk fókuszában a művészet áll, ám minden estünk alkalmával más és más megvilágításban. A témát a határterületek, a társtudományok felől közelítjük új szemléletmódokkal, melyek nyomán a művészet izgalmas, titokzatos vagy egyszerűen csak ritkán látott színeit fedheti fel előttünk.

A képekkel történő manipuláció ma már egyértelműen a mindennapjaink részévé vált. Mégha nem is vagyunk vele többnyire tisztában, hiszen a manipuláció lényege éppen az, hogy a felismerés nem, csak az információ jut el a tudatunkig. Vajon hogyan jelenik meg mindez a képzőművészet területén, mit alkalmaztak ebből a nagy alkotók és pontosan milyen céllal? Az idei Vírus Art évadunk első előadója dr. Forgács Attila szociálpszichológus, klinikai szakpszichológus, az adaptív tudattalan és a tudattalan álomképek kutatójaként fog minket beavatni a részletekbe.

Várjuk Önöket sok szeretettel!

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik, a helyek száma korlátozott.

Tájékoztatjuk, hogy a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció során megadott személyes adatait a program társszervezője, az Uro Communications Kft. (székhely: 1037 Budapest, Mátyáshegyi út 4., adószáma: 24241641-2-41), mint adatkezelő is megismerje.

Erre az eseményre már nem lehet regisztrálni