Vírus Art: Színes Város

Nádudvari Noémi előadása a street artról

A street art kerül a fókuszba a Vírus Art programsorozatunk következő eseményén. Nádudvari Noémi kurátor előadásán lesz szó szándékról, a városképre és a városlakók mindenkori közérzetére gyakorolt hatásról, információátadásról és persze a tűzfalfestés művészetéről.

A BELÉPÉS DÍJTALAN, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT

Előadás

A Vírus Art következő rendezvényén Nádudvari Noémi kurátor lesz a vendégünk. Nádudvari Noémi előadásában a street art lesz a téma. Szó lesz szándékról, a városképre és a városlakók mindenkori közérzetére gyakorolt hatásról, információátadásról és persze a tűzfalfestés művészetéről. 

Hogyan találkozik az ősi és a legújabb kori? Ez a kérdés írja le talán a legjobban a kortárs muráliák lényegét. Hiszen a falra festett alkotások valóban a legősibb korokig nyúlnak vissza, de meghatározó jelenlétük a művészet történetének minden korában érezhető. Hogy mi a kortárs szerepük, van-e küldetésük és általában miben rejlik létük lényege? Nádudvari Noémi előadásából kiderül.

A Vírus Klub és az Ybl Budai Kreatív Ház közös együttműködésében létrejövő Vírus Art sorozatunk fókuszában a művészet áll, ám minden estünk alkalmával más és más megvilágításban. A témát a határterületek, a társtudományok felől közelítjük új szemléletmódokkal, melyek nyomán a művészet izgalmas, titokzatos vagy egyszerűen csak ritkán látott színeit fedheti fel előttünk.

 

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Helyfoglalás érkezési sorrendben, a helyek száma korlátozott.

 

Tájékoztatjuk, hogy a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció során megadott személyes adatait a program társszervezője, az Uro Communications Kft. (székhely: 1037 Budapest, Mátyáshegyi út 4., adószáma: 24241641-2-41), mint adatkezelő is megismerje.

Erre az eseményre már nem lehet regisztrálni