Kreatív Kuckó

Az Ybl Budai Kreatív Ház idén is várja legkisebb látogatóit és szüleiket a Kreatív Kuckó népszerű programjaira. Amíg a 4-10 éves gyerekek egy izgalmas foglalkozáson vesznek részt, kísérőik ez idő alatt megtekinthetik aktuális kiállításunkat.

Eseménysorozat

Nincs olyan gyermek, aki ne szeretne rajzolni, festeni, vagy gyurmából illetve agyagból különféle formákat, szobrokat létrehozni. A szabad alkotás igen fontos a gyermekek életében, mert nagyon sok gondolatot hoz ki belőlük, amely később az élet más területein is hasznos lesz számukra.

A Kreatív Kuckó legkisebbeknek szánt művészeti kurzusain, foglalkozásain nemcsak az eszközöket biztosítjuk, hanem a valóság megfigyelésére is motiváljuk a résztvevőket. A saját mű megalkotása során fejlődik a gyermekek kreativitása, képzelete, figyelme. Ráadásul oldódnak a szorongások, és erősödik az önbizalom is.

Amig a gyerekek alkotnak, kísérőik megnézhetik aktuális kiállításunkat vagy egy kávé és sütemény mellett megpihenhetnek a kávézóban vagy jó időben a teraszon.

A Kreatív Kuckó foglalkozásain az előzetes regisztráció előnyt jelent, mivel a résztvevők száma csak maximum 20 fő lehet. A regisztráláshoz használja az aktuális programban elhelyezett regisztrációs fület.

A sorozat korábbi programjai