Felfedezők 2.0 – Finisszázs

Filmvetítés, művésztalálkozó, tárlatvezetés

A Senki többet című film vetítésével, a film témáját adó art world működését körüljáró művésztalálkozóval, valamint a kiállított munkákat bemutató alkotói tárlatvezetéssel búcsúzunk a Felfedezők 2.0 kiállítástól.

A BELÉPÉS DÍJTALAN, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT

Esemény

A Felfedezők 2.0 című kiállítás a Budapest Art Mentor program végzős diákjainak csoportos tárlata. A 12 fiatal képzőművész kiállításának záró eseményére invitáljuk a látogatókat, melyen levetítjük a nemrégiben bemutatott nagy sikerű dokumentumfilmet, a Senki többet (The Price of Everything) című alkotást. A film a kortárs művészeti világ útvesztőit körüljárva feltérképezi, hogy a művészetnek ma milyen szerepe lehet a fogyasztás központú társadalomban.

A Felfedezők 2.0 művészei a mentorprogram képzése során behatóan tanulmányozták az art world működését, és bőrükön tapasztalják ennek minden előnyét és hátrányát. Saját, személyes tapasztalataikról, valamint alkotásaikról és az alkotói folyamatról is mesélnek a filmvetítést követő művésztalálkozón.

A rendezvény második részében alkotói tárlatvezetésre várjuk vendégeinket. A Felfedezők 2.0 című kiállítás Ábel Tamás, Balázs Nikolett, Diósi Máté, Fülöp Gergő, Gombos Andrea, Horváth Ágnes, Klájó Adrián, Majoros Áron Zsolt, Mézes Tünde, Mikola Tamás, Németh Marcell és Pál Katja munkáit, zömében az elmúlt két év műveit, valamint a kifejezetten a kiállításra szánt alkotásokat mutatja be.  Az alkotói tárlatvezetés keretében mindehhez most meghallgathatjuk a művészek színes magyarázatát és kiegészítéseit is.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött

Erre az eseményre már nem lehet regisztrálni

Nézze meg a rendezvényen készült képeinket