Szöul, sztárok, szerelem

Romantikus filmek koreai sorozatok csillagaival

A koreai napok programsorozat keretében most két estére is filmvetítéssel várja látogatóit az Ybl Budai Kreatív Ház. Az érdeklődők egy romantikus vígjáték (Engem lájkolj), és egy romantikus fantasy (A farkasfiú) révén kaphatnak bepillantást a kortárs dél-koreai filmek világába.

 

A BELÉPÉS DÍJTALAN, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT

Filmklub

Évről évre nő a dél-koreai filmek rajongóinak tábora világszerte. Mint egy kritikus megfogalmazta: a vígjátékaikon visítva lehet hahotázni, a drámáikon pedig könnyeket nyelve zokogni, majd aztán napokig gondolkozni a látottakon. A koreai napokon most két estére kínálunk egy-egy filmet megtekintésre.

Engem lájkolj!

19-én, hétfőn a 2016-ban készült romantikus vígjátékot (123 perc, feliratos, 12 éven felülieknek), az Engem lájkolj címűt kínáljuk. Hat különböző ember története az internet szerelemre éhes világában, egy lájk gombnyi távolságra egymástól.

A farkasfiú

20-án, kedden a 2012-ben készült romantikus fantasyt, A farkasfiút vetítjük (125 perc, feliratos). Egy kölcsönkapott vidéki ház pajtájában a fiatal hősnő felfedezi, hogy ott egy elvadult fiú rejtőzik, aki még beszélni sem tud. Családja befogadja, azt feltételezve, hogy egyike a koreai háború 60 ezer elárvult gyermekének. A fiatalok között gyengéd érzelmek ébrednek, és ezt nem mindenki nézi jó szemmel...

A programot a Koreai Kulturális Központ (Koreai Kulturális Nap Program) támogatja.

 

Az eseményre regisztráció szükséges!

Regisztrálni a regisztracio@budaikreativhaz.hu címen lehet, az időpont és a program (a film címe) megnevezésével.