Japán érintése a Kreatív Kuckóban

Kollázs és montázs technika alkalmazása

Az Ybl Budai Kreatív Ház Japán érintése című programsorozata inspirálta a Kreatív Kuckó következő foglalkozását. A gyerekek Marcsek Anima irányításával ezúttal a kollázzsal és a montázzsal ismerkedhetnek meg.

 

Gyerekprogram

Az Ybl Budai Kreatív Ház Kreatív Kuckójában a májusi foglalkozást a Japán érintése című, két hetes programsorozatunk inspirálta, ahol a gyerekek a kollázs és montázs készítés technikájával ismerkedhetnek meg. A gyerek feldíszíthetik kedvenc betűjüket, vagy akár a nevük kezdőbetűjét. Majd a japán halak díszítése, valamint egy tavaszi rét ábrázolása következik.

A foglalkozás kezdetén a gyerekek ötletet merítenek a kiállítótérben megtekintett művekből, majd elkezdődik a fantáziát szabadon engedő alkotás. A foglalkozás legfontosabb célja az ösztönösség felszabadítása, valamint az érzelmek kifejezése az egyéni képességek, életkori sajátosságok figyelembevételével.

A Kreatív Kuckó foglalkozását a gyerekek kedvence, Marcsek Anima vezeti. A foglalkozás szórakoztató módon fejleszti a kreativitást, a manuális készségeket, a finom motorikus mozgást, segíti a szem-kéz koordinációt és javítja az önkifejezést. A programot 4-10 éves gyermekek számára ajánljuk. Az eszközökről mi gondoskodunk, játszóruha ajánlott. A sikerélmény garantált! 

Amíg a gyerekek elmerülnek a művészet világában, addig a szülőket kávézónk és aktuális kiállításunk várja.

Részvételi díj: 1500 forint/gyermek/alkalom (a szülők, kísérő rokonok számára a részvétel ingyenes), mely a foglalkozás ideje alatt a kávézóban fogyasztásra váltható.

Az előzetes regisztráció előnyt jelent, mivel a résztvevők száma maximum 20 fő lehet. Regisztrációhoz használja az itt megadott felületet.

Erre az eseményre már nem lehet regisztrálni