Kézműves foglalkozás gyerekeknek

Kreatív Kuckó 4-10 éveseknek - Szimmetria alkalmazása kollázs technikával

Az Ybl Budai Kreatív Ház december 14-én ismét várja legkisebb látogatóit és szüleiket a Kreatív Kuckó népszerű programjára. Amíg a gyerekek egy izgalmas foglalkozáson vesznek részt, kísérőik ez idő alatt megtekinthetik Vámbéry Ármin életútjáról szóló kiállításunkat.

Gyerekprogram

Az Ybl Budai Kreatív Ház Kreatív Kuckójában a decemberi foglalkozást a keletkutató Vámbéry Ármin életéről szóló kiállításunk inspirálta, ahol a gyerekek kézműves foglalkozáson vehetnek részt.

A foglalkozás kezdetén a gyerekek ötletet merítenek a kiállítótérben megtekintett művekből, majd elkezdődik a fantáziát szabadon engedő alkotás. A foglalkozás legfontosabb célja az ösztönösség felszabadítása, valamint az érzelmek kifejezése az egyéni képességek, életkori sajátosságok figyelembevételével.

A Kreatív Kuckó foglalkozását a gyerekek kedvence, Marcsek Anima vezeti. A foglalkozás szórakoztató módon fejleszti a kreativitást, a manuális készségeket, a finom motorikus mozgást, segíti a szem-kéz koordinációt és javítja az önkifejezést. A programot 4-10 éves gyermekek számára ajánljuk. Az eszközökről mi gondoskodunk, játszóruha ajánlott. A sikerélmény garantált! 

Amíg a gyerekek elmerülnek a művészet világában, addig a szülőket kávézónk és aktuális kiállításunk várja.

Részvételi díj: 1500 forint/gyermek/alkalom (a szülők, kísérő rokonok számára a részvétel ingyenes), mely a foglalkozás ideje alatt a kávézóban fogyasztásra váltható.

Az előzetes regisztráció előnyt jelent, mivel a résztvevők száma maximum 20 fő lehet. Regisztrációhoz használja az itt megadott felületet.

Erre az eseményre már nem lehet regisztrálni