Kreatív Kuckó Csurka Eszter inspirálásával

Geometrikus fantáziák ábrázolása elfolyásos módszerrel

Csurka Eszter: A mi időnk című kiállítás inspirálta a Kreatív Kuckó következő foglalkozását az Ybl Budai Kreatív Házban. A gyerekek ezúttal a geometrikus fantáziák ábrázolásával, illetve az úgynevezett elfolyásos módszerrel ismerkedhetnek meg. A foglalkozás keretében, vegyes technikával mindenki elkészítheti a saját műalkotását.

Gyerekprogram

Az Ybl Budai Kreatív Ház Kreatív Kuckójában a márciusi foglalkozást Csurka Eszter: A mi időnk című kiállítás inspirálta, ahol a gyerekek közelebbről megismerkedhetnek a geometrikus fantáziák ábrázolásával, illetve az úgynevezett elfolyásos módszerrel.

A Kreatív Kuckó foglalkozását a gyerekek kedvence, Marcsek Anima vezeti. A foglalkozás kezdetén a résztvevők ötletet meríthetnek Csurka Eszter kiállításából, majd vegyes technikával mindenki elkészítheti a saját műalkotását. A sikerélmény garantált! 

A foglalkozás szórakoztató módon fejleszti a kreativitást, a manuális készségeket, a finom motorikus mozgást, segíti a szem-kéz koordinációt és javítja az önkifejezést. A programot 4-10 éves gyermekek számára ajánljuk. Az eszközökről mi gondoskodunk, játszóruha ajánlott.

Amíg a gyerekek elmerülnek a szobrászat világában, addig a szülőket kávézónk és aktuális kiállításunk várja.

 

Részvételi díj: 1500 forint/gyermek/alkalom (a szülők, kísérő rokonok számára a részvétel ingyenes), mely a foglalkozás ideje alatt a kávézóban fogyasztásra váltható.

 

Az előzetes regisztráció előnyt jelent, mivel a résztvevők száma maximum 20 fő lehet. Regisztrációhoz használja az itt megadott felületet.

Erre az eseményre már nem lehet regisztrálni

Nézze meg a foglalkozáson készült képeinket