Kreatív Kuckó kreatív gyerekeknek

A nyári szünet után ismét várja az alkotó kedvű 4 –10 éveseket az Ybl Budai Kreatív Ház és Marcsek Anima foglalkozásvezető 

Gyerekprogram

Vége a nyári szünetnek, ismét folytatódik a gyerekek és a szülők körében egyaránt népszerű programunk. Várjuk a 4–10 éves gyerekeket egy jó kis alkotómunkára! Szüleik pedig ez idő alatt felfedezhetik – a zárás előtti utolsó napon! – a Felfedezők kiállításunkat. Utána egy kávé és sütemény mellett megpihenhetnek az Ybl Caféban vagy a teraszon, gyönyörködve Budapest egyik legszebb panorámájában.

A Kreatív Kuckó foglalkozását mint mindig, most is a gyerekek kedvence, Marcsek Anima vezeti. Témája a kreativitást fejlesztő vonaltechnika alkalmazása. A kiindulópont ezúttal is aktuális kiállításunk valamelyik ihletet adó alkotása lesz. A gyerekek ugyanis az Ybl-házban úgy ismerkedhetnek meg a kortárs művészettel, hogy inspirációt kapva általa egyúttal az alkotás örömét is megtapasztalhatják. 

Művészeti kurzusunkon nemcsak az eszközöket biztosítjuk, hanem a valóság megfigyelésére is motiváljuk a résztvevőket

Részvételi díj: 1500 Ft/gyermek/alkalom (a szülők, kísérő rokonok számára a részvétel ingyenes), mely a foglalkozás ideje alatt a kávézóban lefogyasztható).
 

Az előzetes regisztráció előnyt jelent, mivel a résztvevők száma csak maximum 20 fő lehet. Regisztráció e-mailben: gyerek@budaikreativhaz.hu