Kreatív Kuckó kreatív gyerekeknek

Újra várja az alkotó kedvű 4 –10 éveseket az Ybl Budai Kreatív Ház és Marcsek Anima foglalkozásvezető – ihletadó forrás új tárlatunk, a Dunai tükröződések

Gyerekprogram

Ismét jelentkezik a gyerekek és a szülők körében oly népszerű programunk. Várjuk a 4–10 éves gyerekeket egy izgalmas foglalkozásra! Kísérőik pedig ez idő alatt megtekinthetik új kiállításunkat, Li Qiang pekingi művész különleges papírinstallációit. Utána egy kávé és sütemény mellett megpihenhetnek az Ybl Caféban vagy a panorámás teraszunkon.

A Kreatív Kuckó foglalkozását mint mindig, most is a gyerekek kedvence, Marcsek Anima vezeti. Témája a szinkronábrázolás, ezáltal létrehozva különböző szimmetriákat. Ennek során során fejlődik a kreativitás, a képzelet és a figyelem, mód nyílik az irányok gyakorlására. Ráadásul stresszoldó hatással is bír.

Művészeti kurzusunkon nemcsak az eszközöket biztosítjuk, hanem a valóság megfigyelésére is motiváljuk a résztvevőket.

Részvételi díj: 1500 Ft/gyermek/alkalom (a szülők, kísérő rokonok számára a részvétel ingyenes), mely a foglalkozás ideje alatt az Ybl Caféban lefogyasztható).
 

Az előzetes regisztráció előnyt jelent, mivel a résztvevők száma csak maximum 20 fő lehet. Regisztráció e-mailben: gyerek@budaikreativhaz.hu