Kreatív Kuckó Reigl Judit inspirálásával

Az automatikus írás alkalmazása a festészetben

Az Ybl Budai Kreatív Ház Reigl Judit: Palimpszeszt című kiállítása inspirálta a Kreatív Kuckó következő foglalkozását. A gyerekek Marcsek Anima irányításával ezúttal a kollázzsal, a montázzsal és a festéssel, illetve azzal módszerrel ismerkedhetnek meg, miként lehet alkalmazni az automatikus írást a festészetben. 

Gyerekprogram

Az Ybl Budai Kreatív Ház Kreatív Kuckójában az áprilisi foglalkozást a Reigl Judit: Palimpszeszt című kiállítás inspirálta, ahol a gyerekek a kollázs és montázs készítése mellett megismerkedhetnek az  automatikus írás alkalmazásával a festészetben.

A foglalkozás kezdetén a gyerekek ötletet merítenek a kiállítótérben megtekintett művekből, majd elkezdődik a fantáziát szabadon engedő alkotás. A foglalkozás legfontosabb célja az ösztönösség felszabadítása, valamint az érzelmek kifejezése az egyéni képességek, életkori sajátosságok figyelembevételével.

A Kreatív Kuckó foglalkozását a gyerekek kedvence, Marcsek Anima vezeti. A foglalkozás szórakoztató módon fejleszti a kreativitást, a manuális készségeket, a finom motorikus mozgást, segíti a szem-kéz koordinációt és javítja az önkifejezést. A programot 4-10 éves gyermekek számára ajánljuk. Az eszközökről mi gondoskodunk, játszóruha ajánlott. A sikerélmény garantált! 

Amíg a gyerekek elmerülnek a festészet világában, addig a szülőket kávézónk és aktuális kiállításunk várja.

 

Részvételi díj: 1500 forint/gyermek/alkalom (a szülők, kísérő rokonok számára a részvétel ingyenes), mely a foglalkozás ideje alatt a kávézóban fogyasztásra váltható.

 

Az előzetes regisztráció előnyt jelent, mivel a résztvevők száma maximum 20 fő lehet. Regisztrációhoz használja az itt megadott felületet.

Nézze meg a foglalkozáson készült képeinket!

Erre az eseményre már nem lehet regisztrálni