Légy te is kis Kovásznai!

Nálunk leforgathatod saját animációs filmedet!

ANIMÁCIÓSFILM-KÉSZÍTŐ FOGLALKOZÁS 8 ÉVES KORTÓL, FELNŐTTEKNEK IS!

Gyerekprogram

Légy te is kis Kovásznai! – a Budaörsi Animációs Bázis és Kreatív Tér, azaz a BABtér csapata a jelentkezőkkel együttműködve felidézi azt a sokféle animációs technikát, amelyet Kovásznai György festőművész és animációs filmes is alkalmazott.

„Mi az a zoetróp? És a taumatróp? Hát a pixilláció? Megrajzolhatom? Megpörgethetem? Eljátszhatom? Hazavihetem?

Lesz itt minden: flip-book, zsebmozi, zoetróp-mozi, pixilláció, papírkivágásos- és homokanimáció egyaránt. A jelentkezők másfél órás foglalkozás során sajátíthatják el a filmfelvételhez szükséges animációs szoftvert is.

A BABtér tanárai olyan szakemberek, akik egyszerre értenek az animáció, a művészetek és természetesen a gyerekek nyelvén is. Az animációs műhelybe ugyanakkor nemcsak gyerekek, hanem középiskolások és felnőttek is jelentkezhetnek. Mindenki, aki betekintést akar nyerni az animáció gyakorlati megvalósításába, és a foglalkozás végén egy általa készített animációs jelenettel akar hazatérni!

A részvétel ingyenes, az előregisztráció előny (az esetleges szabad helyek függvényében a helyszínen is lehet csatlakozni).

Regisztráció e-mailben: ybl@budaikreativhaz.hu vagy
info@budaikreativhaz.hu
Kérjük, megjelölni, melyik időpontra jelentkezel! Ha gyermeked és te is szeretnél részt venni, mindkettőtök nevén regisztrálj!