Öntárgyiasítás a Kreatív Kuckóban

Festés és kollázs technika alkalmazása

Az Ybl Budai Kreatív Ház Így látjuk mi... Öntárgyiasítás, női pozíciók című kiállítása inspirálta a Kreatív Kuckó következő foglalkozását. A gyerekek Marcsek Anima irányításával ezúttal saját magukat ábrázolhatják festés és kollázs technika alkalmazásával.

Gyerekprogram

Az Ybl Budai Kreatív Ház Kreatív Kuckójában a júliusi foglalkozást az Így látjuk mi... Öntárgyiasítás, női pozíciók című kiállítás inspirálta, ahol a gyerekek a festés és a kollázs készítés technikájával ismerkedhetnek meg. A résztvevők saját magukat ábrázolhatják, a foglalkozáson a gyermekek nem egy megoldandó feladatot kapnak, hanem egyfajta indító gondolatot.

A foglalkozás kezdetén a gyerekek ötletet merítenek a kiállítótérben megtekintett művekből, majd elkezdődik a fantáziát szabadon engedő alkotás. A foglalkozás legfontosabb célja az ösztönösség felszabadítása, valamint az érzelmek kifejezése az egyéni képességek, életkori sajátosságok figyelembevételével.

A Kreatív Kuckó foglalkozását a gyerekek kedvence, Marcsek Anima vezeti. A foglalkozás szórakoztató módon fejleszti a kreativitást, a manuális készségeket, a finom motorikus mozgást, segíti a szem-kéz koordinációt és javítja az önkifejezést. A programot 4-10 éves gyermekek számára ajánljuk. Az eszközökről mi gondoskodunk, játszóruha ajánlott. A sikerélmény garantált! 

Amíg a gyerekek elmerülnek a művészet világában, addig a szülőket kávézónk és aktuális kiállításunk várja.

Részvételi díj: 1500 forint/gyermek/alkalom (a szülők, kísérő rokonok számára a részvétel ingyenes), mely a foglalkozás ideje alatt a kávézóban fogyasztásra váltható.

Az előzetes regisztráció előnyt jelent, mivel a résztvevők száma maximum 20 fő lehet. Regisztrációhoz használja az itt megadott felületet.

Erre az eseményre már nem lehet regisztrálni

Nézze meg a foglalkozáson készült képeinket