BELSŐ TÁJAK

KOLOZSI Bea, MUCSY Szilvia és PATAKI Ágnes fotókiállítása

2020. március 11-én nyílik az Ybl Budai Kreatív Ház csoportos fotókiállítása, "Belső tájak" címen. A különleges tárlat fókuszában a RANDOM fotóművészeti csoport három alkotójának – Kolozsi Bea, Mucsy Szilvia és Pataki Ágnes – érzékeny ráhangolódással rögzített álom-tájai állnak. 

 

Kiállítás

A három különböző karakter alkotásában közös pont a gyengéd viszonyulás a világ esendő jelenségei, törékeny együttállásai iránt. A líraiság, az engedékenység, a történni hagyás olyan finomra hangolt képi világokat eredményeznek, amelyek pont a világhoz való poétikus viszonyulás miatt lesznek szokatlanok és különösen elbűvölőek.

A képeket nézegetve rácsodálkozhatunk arra, hogy a mindenkori tökéletes utáni hajszából bátor és szabad döntés kilépni és a világ szépségét a mulandó illúziók iránti fogékonysággal észlelni. 

A kiállítás, amelynek kurátora Lovass Dóra, július 20-ig ingyenesen megtekinthető az Ybl Budai Kreatív Ház TERRA kiállítóterében. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A kiállítás a Budapest Fotófesztivál hivatalos programjának része.

Tekintse meg virtuális tárlatunkat!

Belső tájak 1. - RANDOM fotóművészeti csoport

Az Ybl Budai Kreatív Ház vendégeiként a RANDOM csoport három alkotója (Pataki Ágnes, Kolozsi Bea és Mucsy Szilvia) mesélt nekünk érzékeny ráhangolódással rögzített álom-tájképeikről. A három különböző karakter alkotásaiban közös pont a gyengéd viszonyulás a világ esendő jelenségei, törékeny együttállásai iránt. A líraiság, az engedékenység, a történni hagyás olyan finomra hangolt képi világokat eredményeznek, amelyek pont a világhoz való poétikus viszonyulás miatt lesznek szokatlanok és különösen elbűvölőek. Közös egymásra találásukról is mesélnek a velük készült videósorozatunk első részében.

Belső tájak 2. - RANDOM fotóművészeti csoport

Az Ybl Budai Kreatív Ház vendégeiként a RANDOM csoport három alkotója (Pataki Ágnes, Kolozsi Bea és Mucsy Szilvia) mesélt nekünk érzékeny ráhangolódással rögzített álom-tájképeikről. A velük készült videósorozatunk második epizódjában az érintetlen tájak birtoklásáról, önreflexióról és az örök inspirációul szolgáló Balatonról is szó esik.

Az Ybl Budai Kreatív Ház vendégeiként a RANDOM csoport három alkotója (Pataki Ágnes, Kolozsi Bea és Mucsy Szilvia) mesélt nekünk érzékeny ráhangolódással rögzített álom-tájképeikről. Videósorozatunk harmadik epizódjában magáról a RANDOM művészeti csoportról esik szó, hogyan alakultak, miben különlegesek, mi a titkuk, illetve hogyan lehet csatlakozni hozzájuk?