Programok

Furcsa magyar vágy

Kelényi Béla muzeológus, tibetológus előadása Baktay Ervin nyugat-tibeti útjáról

A Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum és az Ybl Budai Kreatív Ház Made in Asia című ismeretterjesztő sorozatának következő előadása Baktay Ervin 1928-as nyugat-tibeti útjának előzményeit és indítékait mutatja be.

A BELÉPÉS DÍJTALAN, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT

Előadás
Tovább

Ismerd meg programsorozatainkat

Made in Asia

Az Ybl Budai Kreatív Ház és a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum ismeretterjesztő sorozatának célja, hogy olyan, a 19. század második felében élt utazók életével ismertesse meg a nagyközönséget, akiket menthetetlenül megfertőzött a műgyűjtés szenvedélye.

Vírus Art

A Vírus Art a Vírus Klub és az Ybl Budai Kreatív Ház közös sorozata. Minden előadás fókuszában a művészet áll, ám minden estünk alkalmával más megvilágításban, a témát a határterületek, a társtudományok felől közelítve meg.

Kortárs Műgyűjtő Akadémia

Az Ybl Budai Kreatív Házba tette át „székhelyét” a Kortárs Műgyűjtő Akadémia szabadegyeteme. A programsorozat célja, hogy közelebb vigyen a kortárs művészet általános megértéséhez.

Kreatív Kuckó

Az Ybl Budai Kreatív Ház idén is várja legkisebb látogatóit és szüleiket a Kreatív Kuckó népszerű programjaira. Amíg a 4-10 éves gyerekek egy izgalmas foglalkozáson vesznek részt, kísérőik ez idő alatt megtekinthetik aktuális kiállításunkat.

Következő programjaink

Furcsa magyar vágy

Kelényi Béla muzeológus, tibetológus előadása Baktay Ervin nyugat-tibeti útjáról

Korábbi programjaink

Fotózás régen és ma Ázsiában

Előadás az Agra Kulturális Utazási Társaságtól

Kreatív Kuckó – agyagformázás

Kis kézműveseket várunk a Selyemútra

Magyarok a Selyemúton: Tárlatvezetés

Az Ezer Buddha barlangtemplomok felfedezői

Érdekességek Ázsiáról

Előadások az Agra Kulturális Utazási Társaságtól