Finisszázs – Tárlatvezetés Beke Lászlóval

Búcsúzunk Yoko Ono és Fukui Yusuke kiállításától

Beke László Széchenyi-díjas művészettörténész tárlatvezetésével búcsúzunk Yoko Ono és Fukui Yusuke Silence after the Waves – Csend a hullámok után című kiállításától. 

A BELÉPÉS DÍJTALAN, REGISZTRÁLNI NEM KELL

Tárlatvezetés

Yoko Ono és Fukui Yusuke Silence after the waves – Csend a hullámok után című kiállításával indult, és 2019. május 25-én ezzel is zárul az Ybl Budai Kreatív Ház két hetes, Japán érintése című programsorozata. A tárlaton megtekinthető Fukui Yusuke Rejtett számok (Hidden Numbers) című sorozata, amelyben a japán történelem fontos évszámait helyezi el absztrakt felületeken.

Ezek mellett egy közel nyolc méteres, Vastenger című, vegyes technikával készült kép kap helyet a tárlaton. Az alkotás érdekessége, hogy az akril felületen vasporral formázta meg a hullámokat. Fukui Yusuke munkáit négy olyan Yoko Ono nyomat egészíti ki, melyek korábban még nem voltak láthatóak Magyarországon.

A szombaton záró kiállítás tárlatvezetésén Beke László Széchenyi-díjas művészettörténész nyújt bepillantást Yoko Ono és Fukui Yusuke életébe, művészetébe, így adva hátteret a kiállításon megtekinthető alkotásoknak.

A belépés díjtalan, és ezúttal regisztrálni sem kell. Minden érdeklődőt szeretettel várunk a tárlatvezetésen!