Te is lehetsz animációs filmes!

 

Lesz itt minden: flip-book, zsebmozi, zoetróp-mozi, pixilláció, papírkivágásos- és homokanimáció egyaránt.

 

Ismét várunk animációsfilm-készítő foglalkozásunkra! Nyolcéves kortól felnőtteket is!

Workshop

A Budaörsi Animációs Bázis és Kreatív Tér, azaz a BABtér csapata a jelentkezőkkel együttműködve felidézi azt a sokféle animációs technikát, amelyet Kovásznai György festőművész és animációs filmes is alkalmazott. A helyszín most is az Avantgárd animáció & festészet című kiállítás.

Lesz itt minden: flip-book, zsebmozi, zoetróp-mozi, pixilláció, papírkivágásos- és homokanimáció egyaránt. A jelentkezők másfél órás foglalkozás során sajátíthatják el a filmfelvételhez szükséges animációs szoftvert is.

A BABtér tanárai olyan szakemberek, akik egyszerre értenek az animáció, a művészetek és természetesen a gyerekek nyelvén is. Az animációs műhelybe ugyanakkor nemcsak gyerekek, hanem középiskolások és felnőttek is jelentkezhetnek. Mindenki, aki betekintést akar nyerni az animáció gyakorlati megvalósításába, és a foglalkozás végén egy általa készített animációs jelenettel szeretne hazatérni!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció e-mailben: regisztracio@budaikreativhaz.hu Kérjük, megjelölni, melyik időpontra jelentkezel! Ha gyermeked és te is szeretnél részt venni, mindkettőtök nevén regisztrálj!

Videónkat  a nagy sikerű júliusi foglalkozáson Drajkó E. Orsolya készítette.